DOLIU în lumea dascălilor! Nicoleta Biță, directorul Școlii ”Tudor Vladimirescu” va fi condusă pe ULTIMUL DRUM

0
465

Anunțul este unul trist. Lumea dascălilor este în doliu. A murit directoarea Şcolii Tudor Vladimirescu, din Piteşti. La vârsta de 43 de ani, Nicoleta Biţă a fost răpusă de o boală cumplită. Tristul anunţ a fost făcut de colegii de serviciu. Profesoara de limba română s-a luptat cu boala vreme de doi ani. Avea doi copii, o fiică şi un fiu.

Un înger și-a întins aripile și a pornit azi zborul către Împărăția Cerului.
Era IUBITA NOASTRĂ NICOLETA, un dascăl devotat, o colegă răbdătoare și o directoare prețuită de dascălii, elevii și părinții Școlii Gimnaziale ,,Tudor Vladimirescu”.
Zbor lin spre Ceruri, Nicoleta!
Pentru toți cei care au cunoscut-o pe prof. Nicoleta Bița, elevi, colegi, prieteni, și vor să-i fie alături în ultimele zile, familia anunță că trupul neînsuflețit va fi depus mâine, 8 ianuarie 2020, la Capela Bisericii ,,Adormirea Maicii Domnului” – Trivale, Complex 2, unde va avea loc și ceremonialul religios al înmormântării. Înmormântarea va avea loc joi, 9 ianuarie 2020, la Cimitirul Găvana – Trivale (lângă restaurantul ,,Magic”).”, este anunţul făcut de reprezentanţii Şcolii Gimnaziale Tudor Vladimirescu.

LASA UN RASPUNS