Doi dintre proprietarii casei din Sibiu, pentru care se judecă preşdintele Romaniei la Pitesti, fac declaratii INCREDIBILE!

0
5591

Doi dintre proprietarii casei din Sibiu pentru care se judecă preşdintele Klaus Iohannis, au fost prezenţi la procesul care se defăşoară la Curtea de Apel Piteşti. Ioan Oargă, de 84 de ani şi Elisabeta Antonescu, de 85 de ani susţin că locuinţele le-au fost luate fără ca ei să aibă habar de tranzacţiile încheiate Iohannis şi soţia acestuia Carmen.

“Eu am cumpărat casa. Am stat acolo 50 de ani. Ne-am pomenit cu contractele de vânzare cumpărare încheiate, fără ca cineva să ne spună ceva, fără să fim chemaţi în instanţă. Dumnealui era primar atuci la Sibiu, putea să ne ofere ceva în altă parte dar nu a făcut-o”, povestea Elisabeta Antonescu.

Femeia nu concepe să piadă casa, invocând că locuinţa ei a fost luată prin “falsuri”. Procesul casei din centrul Sibiului s-a judecat la Braşov, acolo unde familia prezidenţială a pierdut procesul şi a cerut strămutarea. Dosarul a fost mutat la Curtea de Apel Piteşti, astăzi, având loc al doilea termen. Avocatul preşedintelui Iohannis nu a făcut declaraţii la ieşirea de la proces. S-a dat amânare până pe data de 7 decembrie.

LASA UN RASPUNS