Descoperire SOCANTA! O grenada, intr-un apartament din Pitesti! Localnicii, SPERIATI de moarte

1
469

Dupa ce a fost plecat mai mult timp in strainatate si a avut apartamentul inchiriat, un barbat din Pitesti a facut o descoperire socanta. In timp ce facea ordine prin casa a gasit o grenada. Speriat a sunat imediat la 112. Majoritatea vecinilor din bloc, au intrat in panica cand au auzit despre ce e vorba.

Panica luni seara printre mai multi locatari dintr-un bloc din Pitesti. In timp ce facea curatenie, proprietarul unui apartament, intors de curand in tara, a gasit in urma chiriasilor o grenada. Speriati ca totul s-ar putea transforma intr-o catastrofa, mai multi vecini si-au luat copiii si au fugit din locuinte. “Pai cum sa nu ne speriem, nu ne-a spus nimeni nimic. Am auzit si noi pe altii strigand de ce n-am plecat din casa.”, a spus o vecina. Au fost, ce-i drept, si vecini mai curajosi. “O grenada neexplodata in apartamentul vecinilor? Cine a mai scos-o si pe asta?! Nu mi-a spus nimeni nimic.” Dupa mai bine de o ora petrecuta in apartamentul in care a fost gasita grenada, politistii au dat verdictul.

“A fost identificata o grenada miliatara de exercitiu care nu prezenta capsa detontanta si nu avea in interior substanta explozibila, aceasta a fost ridicata in vederea cercetarilor si distrugerii acesteia.”, a spus Madalina Sima, purtator de cuvant IPJ Arges. Locatarii s-au intors acasa, vazand ca pericolul a trecut. Avand in vedere ca in timpul in care proprietarul a fost plecat din tara au stat mai multi chiriasi in aprtament, politistii incearca acum sa afle cine a adus grenada.

SURSA: Pro TV

LASA UN RASPUNS