Deputatul Vasilica vrea functii inalte, insa ii e frica de justitie! Spune ca ar putea “deveni TINTA”

0
609

Deocamdata mai multe voci din PSD Arges au spus, de-a lungul timpului, ca si-ar dori sefia Partidului Social Democrat Arges, insa o declaratie oficiala nu a existat din nicio parte. Acelasi lucru se intampla si in ceea ce priveste primaria Pitestiului ori functia de presedinte al Consiliului judetean Arges. De ce? Cel putin din partea deputatului Radu Vasilica, am avea o varianta. Acesta a spus in cadul conferintei de presa ca ii este teama ca astfel, imediat, ar putea deveni o tinta. Acesta a declarat printre altele ca ii e frica de justitie.

“Nu stiu daca voi candida pentru vreo functie. Sunt vremuri asa de frumoase, incat nu stiu daca as candida. S-ar putea sa devin tinta, eu stiu. Nu spun ca imi este teama de justitie, neaparat, insa in institutii si primarii, va spun, ca exista o teama paralizanta. Macar noi, parlamentarii, nu semnam pe bani, e altceva”, a declarat Radu Vasilica.

Acesta a mentionat de asemenea ca nu este de accord cu modul de actiune al justitiei din Romania si dintr-un alt punct de vedere: “Cum noi nu avem dreptul sa interferam in justitie, nici ei nu ar trebui sa se bage in legiferare. Ei trebuie sa judece pe ce legi dam noi. Mi se pare un abuz sa vina ei sa ne spuna dupa ce legi sa judece ei”.

LASA UN RASPUNS