Deputatul Mircea Drăghici: ”Cei care au publicat acest FAKE NEWS vor fi acționați în judecată”

0
476

Deputatul de Argeș Mircea Drăghici a transmis un mesaj în mediul online prin care a declarat că îi va da în judecată pe cei care au publicat un fake news legat de familia sa și de partidul de guvernare.

Astăzi, Comisiile Juridică și pentru Apărare din Camera Deputaților au dat raport de aprobare pentru proiectul de lege privind declasificarea protocoalelor SRI. Tot astăzi, în presă a apărut un FAKE NEWS construit pe crâmpeie de adevăr, a cărui țintă suntem nu doar eu și familia mea, ci și partidul de guvernare! Întâmplător?

Celor interesați de modul în care am gestionat banii Partidului Social Democrat, vă recomand să consultați rapoartele și concluziile organismelor de control – acestea, vă pot spune de acum, nu au constatat nereguli. Vă asigur, dimpotrivă, că datoriile lăsate de fostele conduceri au fost achitate, iar PSD a reușit să achiziționeze sediul din Kiseleff. Totul, corect și legal.

Cei care au publicat acest FAKE NEWS vor fi acționați in judecată, am mai trecut prin astfel de procese.”, a transmis trezorierul PSD Mircea Drăghici, deputat de Argeș.

LASA UN RASPUNS