Declarație VIDEO. Dan Manu, despre INVESTIȚIILE în SĂNĂTATEA ARGEȘEANĂ, în 2 ani de mandat

0
551

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a făcut în conferința de presă a PSD de vineri un bilanț al realizărilor pe mai multe capitole, în funcție de platforma electorală asumată în urmă cu doi ani, la nivel politic. A pornit de la capitolul sănătate, pentru care și-a asumat mai multe puncte, prezentând care este stadiul îndeplinirii acestora. Pe scurt, președintele de CJ a trecut în revistă dotarea cu echipamente necesare la Spitalul Județean de Urgență Pitești și la Spitalul de Pediatrie, proiectul privind extinderea Spitalului Județean, care se află la început de drum, creșterea eficienței energetice la Spitalul Brădet, asigurarea cofinanțării pentru înființarea a 19 dispensare în județ, precum și încurajarea și finanțarea unor centre de permanență.

Pentru mai multe informații, vă invităm să urmăriți mai jos declarația integrală a președintelui de CJ, Dan Manu, cu privire la situația exactă a investițiilor în sănătatea argeșeană:

Întrebat dacă a avut sprijinul colegilor de partid în îndeplinirea acestor obiective, Dan Manu a declarat: ”Evident că totul se face în echipă. Este absurd să crezi că tu poți face totul de unul singur. Am făcut totul în echipă, colegi primari, parlamentari, etc.”.

LASA UN RASPUNS