Cornel Ionica, prezentand doua proiecte importante ale Pitestiului: “Cat traiesc, zic ca e bine sa las si eu ceva in urma mea”

0
1222

Se lucrează intens la noua Sală Polivalentă din Pitești. Investiție de 90 de milioane de lei pentru piteșteni, 80 de milioane fonduri guvernamentale nerambursabile. După parcurgerea tuturor procedurilor, după ani de documentare, studii, avizare specifice acestui tip de finanțare, investițiile prind viață. “Cat traiesc, zic ca e bine sa las si eu ceva in urma mea”, a declarat Cornel Ionica, primarul municipiului Pitesti, in cadrul conferintei de presa de joi, 2 iulie, unde a prezentat nenumarate proiecte finalizate, in curs de finalizare ori in diverse proceduri, realizate din bugetul local, fonduri europene ori cu finantare de la Compania Nationala de Investitii.

Sala Polivalenta si Reabilitarea Stadionului “Nicolae Dobrin” sunt doua proiecte finantate de Compania Nationala de Investitii si au fost prezentate in cadrul conferintei de astazi. La Sală Polivalentă Municipiul Pitești a fost predat amplasamentul către constructor în vederea realizării investiției, iar la proiectul privind Reabilitarea stadionului „Nicolae Dobrin”, studiul de Fezabilitate este depus la CNI. “În elaborare studii solicitate de către CNI (iluminotehnic, de trafic, energii alternative etc.). Valoare estimată: 49.500.000 lei fără TVA”, mai arata Primaria Pitesti cu privire la reabilitarea Stadionului. 

LASA UN RASPUNS