Corina Creţu, pe prima poziţie la alegerile europarlamentare. Vezi lista candidaţilor PSD

0
353

La alegerile europarlamentare din mai 2014 se află pe poziţii eligibile toţi cei trei candidaţi pe care de altfel îi şi va susţine Argeşul în mod special, aceştia având legături puternice, de-a lungul timpului, cu judeţul nostru.

Argeşeanca Corina Creţu ocupă prima poziţie pe lista PSD pentru PE, Daciana Sârbu, fost deputat de Argeş, este pe poziţia 7, iar Victor Boştinaru pe 11. Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a reunit joi la Palatul Parlamentului unde a validat lista finală a candidaţilor Parlamentului European, alianţa electorală cu UNPR şi PC.

Mircea Geoană nu se află pe lista PSD pentru PE, deşi se vorbea la un moment dat despre o eventuală candidatură a sa în acest sens. În locul acestuia merge Ecaterina Antronescu.
Lista PSD pentru europarlamentare este următoarea:
1. Corina Creţu
2. Ecaterina Andronescu
3. Cătălin Ivan
4. Dan Nica
5. Damian Drăghici
6. Maria Grapini
7. Daciana Sârbu
8. Ioan Mircea Pascu
9. Viorica Dăncilă
10. Sorin Moisa
11. Victor Boştinaru
12. Ciprian Tănăsescu
De la 13 la 17, locuri considerate de luptă, semi-eligibile în diverse scenarii politice şi electorale, sunt alocate pentru PC, UNPR, PSD Bucureşti, TSD şi PES activists, anunţă premierul Victor Ponta. De la 18 în jos vor fi propuneri de la Tineret şi din judeţe pentru că, în general, după locul 18 şansele de eligibilitate sunt scăzute.

LASA UN RASPUNS