Copil luat de pe stradă de polițiștii locali, în Pitești!

0
865

Copil găsit de poliţiştii locali, pe stradă, joi dimineaţă. Băiatul în vârstă de 9 ani, era îmbrăcat sumar, având pe el doar un tricou, pantaloni subţiri şi papuci. Tremura de frig şi era speriat.

A fost văzut de o patrulă a Poliţiei Locale Piteşti. Polițiștii l-au dus în echipaj să se încălzească. Întrebat unde locuieşte, băiatul nu a ştiut să precizeze adresa. A fost predat poliţiştilor Secţiei 3 Piteşti care au dezlegat misterul. Băiatul locuia cu părinţii şi cu sora lui cu chirie, de aproximativ două săptămâni. Joi dimineaţă, după ce părinţii au plecat la serviciu, copilul a mers la un magazin în apropierea locuinţei. I-a spus surorii sale că pleacă şi a ieșit îmbrăcat sumar. Când a ajuns la destinaţie, a găsit magazinul închis. A rămas să aştepe sperând că se deschide curând, moment în care a fost văzut de poliţiştii locali.

Nu cunoştea adresa, iar la vederea localilor s-a panicat şi a uitat definitiv cum să ajungă acasă. Mama băiatului a fost contactată de oamenii legii. Femeia s-a învoit de la serviciu şi a mers să-și ia copilul de la sediul Secţiei 3.

LASA UN RASPUNS