Cine va fi viitorul vicepresedinte al CJ Arges si LUPTA dintre partide!

0
916

Cel mai tanar consilier judetean a emigrat in Canada! Locul ii va fi luat, din cate se pare, tot de catre un liberal, este vorba despre Gheorghe Banica, profesor in cadrul Universitatii din Pitesti. Pe lista CJ urmeaza insa doi membri PSD, deputatul Mircea Draghici si directorul din cadrul Ministerului Tineretului si Sportului, Cristian Melesteu, insa, avand functii importante, cei doi nu vor renunta la posturile lor, astfel ca va reveni PNL-ului locul de cosilier judetean, urmatorul pe lista fiind, Gheorghe Banica.

Liberala Denisa Zevedei a plecat dupa casatorie in Canada, unde se va stabili definitiv, iar locul sau va fi completat in perioada urmatoare tot cu cineva din PNL. Se fac acum calcule pentru functia de vicepresedinte al CJ Arges, dupa ce Constantin Polexe, acum ca independent, va fi pastrat pe postul sau. S-au incins spiritele, mai ales ca cei de la PP-DD il vor pe Marian Fulga pe functia de vicepresedinte, cei de la PC pe Cornel Lazar, iar PSD-ul l-ar vrea pe Marian Clipici. S

e pare ca acesta din urma are cele mai mari sanse sa fie sustinut pentru aceasta functie de vicepresedinte in cadrul CJ Arges, din partea PSD, desi mai sunt vehiculate si alte doua nume, respectiv Dorin Marasoiu, din Topoloveni, si Adrian Stefan, din Mioveni. Desi primarul din Mioveni, Ion Georgescu, si l-ar dori pe Adrian Stefan pentru functia de vicepresedinte la CJ, se pare ca Marian Clipici este cel sustinut de liderii partidului. Marele PNL va impune pentru aceasta functie, ca si contracandidat, pe Narcis Sofianu.

Ce sanse va avea liberalul vom vedea in curand, mai ales ca sunt frustrari in cadrul PP-DD, daca nu va fi propus Fulga pentru aceasta functie, dar si in cadrul PC, Lazar dorindu-si acest post. Sa fie oare subrezita sustinerea PSD, daca cel de-al doilea vicepresedinte al PSD va fi un membru al partidului, si nu din cadrul celor din alianta? Asta vom vedea la inceputul anului 2015, cand vor fi facute cartile.

 

LASA UN RASPUNS