Ce mare vedetă din fotbal va cununa cuplul Traian Tămagă și Daiana Anghel! Nunta va avea loc în câteva luni

0
393

Traian Tămagă, fiul senatorului PSD Constantin Tămagă, se va căsători cu Daiana Anghel, cunoscuta prezentatoare tv. Nu au stabilit încă detaliile cu privire la desfășurarea evenimentului, însă așteaptă cu nerăbdare sosirea celei mai importante zi din viața lor. Cei doi își doresc ca Adrian Mutu și Consuelo să le fie nași de cununie, însă rămâne de văzut dacă aceștia își vor putea plia programul în funcție de dorințele piteșteanului.

Traian se iubește cu Daiana din toamna anului 2013, iar nunta celor doi va avea loc în Capitală, într-un resort de lux. La scurtă vreme după ce s-au cunoscut, Daiana a și fost prezentată familiei băiatului, astfel că frumoasa prezentatoare a venit la Pitești. „Părinţii mei şi Daiana s-au plăcut din prima clipă – a fost un fel de dragoste la prima vedere. De fapt, ca orice părinte te bucuri când vezi cum copilul tău este fericit şi este bine, este împlinit şi are planuri mari şi frumoase de viitor”, a declarat Traian Tămagă.

Vacanţa de iarnă a fost petrecută de cuplul de îndrăgostiţi alături de cei mai buni prieteni, iar primăvara i-a surprins la fel de îndrăgostiţi. Vestea că cei doi vor face nunta în luna octombrie a acestui an nu i-a luat prin surprindere pe apropiaţi, deşi Traian şi Daiana au preferat ca cel mai important eveniment din viaţa lor să nu fie unul public. Cei doi își doresc un copil foarte mult și cât mai curând.

LASA UN RASPUNS