Bărbat dispărut!

0
128

Bărbat dispărut! La începutul lunii septembrie, Constantin Virgil Stroe, de 38 de ani, din comuna Poienarii de Muscel a dispărut fără urmă. Bărbatul este cunoscut cu afecţiuni psihice şi locuia fără forme legale prin Câmpulung. La începutul lunii septembrie el a mers la spitalul din localitate, atunci fiind văzut ultima dată. Obişnuia să doarmă într-o magazie situată în apropierea Autogării Montană din Câmpulung. Un unchi de-al său a sesizat că bărbatul lipseşte de multă vreme şi a anunţat poliţia pe data de 7 octombrie, aproximativ o lună mai târziu faţă de când a fost văzut bărbatul ultima dată. Poliţiştii fac un apel către cetăţenii care l-au văzut să sune la 112 sau la Poliţia Municipiului Câmpulung, la numărul 0248.512.100.

Semnalmente: înălţime 1,70 m., constituție atletică, faţa ovală, ochii albaștri, nas mijlociu, drept, gură mijlocie, greutate circa 75-80 kg. Nu se cunoaște vestimentația acestuia, la momentul plecării.
Acesta a fost văzut ultima dată pe raza municipiului Câmpulung, în zona Autogării Montana“, a declarat Florin Popa, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

LASA UN RASPUNS