Bani nerambursabili pentru un proiect important, la Pitesti! Contract SEMNAT

0
460

In data de 22.07.2020, a fost semnat Contractul de finanțare nerambursabilă pentru proiectul „Realizarea de puncte de transfer pentru integrarea operațională a transportului public urban și periurban”. Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020, Axa prioritară 4 „Sprijinirea dezvoltării urbane durabile”, Obiectivul specific 4.1 – Reducerea emisiilor de carbon în municipiile reședință de județ prin investiții bazate pe Planurile de mobilitate urbană durabilă. Valoarea totală a proiectului este 3.818.754,74 lei, din care finanțarea nerambursabilă acordată este de 3.724.513,46 lei, sumă care reprezintă 98 % din valoarea cheltuielilor eligibile, contribuția proprie fiind de 76.010,48 lei, (reprezentând 2%), iar durata de implementare a acestuia este de 12 luni.

În cadrul proiectului urmează să se realizeze două puncte de transferpentru integrare operațională a transportului public urban și periurban în parcarea la bowling, de pe strada Costache Negri, nr. 30 și la capătul de linie Gheorghe Doja. Lucrările propuse constau în:

 Refacerea structurii carosabile a platformelor aferente punctelorde transfer și marcarea alveolelor destinate opririi microbuzelor;

 Iluminat și supraveghere video;

 Semănare de gazon și plantarea de arbori și irigarea automată aspațiilor verzi;

 Instalarea de automate pentru vânzarea biletelor;

 Instalarea de containere cu destinația de sală de așteptare și grupuri sanitare.

LASA UN RASPUNS