Audiat pentru furtul unei mașini, a plecat de la poliție și A FURAT ALTA

0
112

A scăpat de una şi a făcut alta! Un piteştean în vârstă de 39 de ani a ajuns în arest, după ce a fost acuzat de furtul unui maşini. Bărbatul a comis incredibila faptă, pe 17 august, în aceeaşi zi după ce fusese audiat în legătură cu furtul altei maşini. Imediat cum a plecat la la Poliţia Curtea de Argeş, unde a dat declaraţii, s-a dus în curtea unui depozit de materiale de construcţii din Curtea de Argeş şi a furat maşina plină cu scule şi unelte.

S-a dus cu autoturismul furat acasă, la Piteşti, şi l-a lăsat într-o parcare situată în apropiere de locuinţa sa. Firma avea camere de supraveghere, ceea ce a uşurat mult munca oamenilor legii, după ce a fost anunţat furtul.

Poliţiştii Secţiei 3 Piteşti au recuperat autoutilitara şi au înapoiat-o reprezentanţilor firmei păgubite. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Reamintim că la data de 16 august a.c., același bărbat, în calitate de angajat al unei societăți comerciale cu punct de lucru pe raza comunei Domnești, ar fi sustras autoturismul de serviciu.

LASA UN RASPUNS