Au apărut NOI ÎNREGISTRĂRI ale fostului membru #rezist, din casele conspirative

0
402

Au fost publicate noi înregistrări ale fostului membru #rezist, despre consumul de marijuana din casele conspirative ale activistilor de profesie, din Bucuresti si Sibiu.  Redactia Lumeajustitiei.ro continua publicarea de fragmente din senzationalele dezvaluiri ale unui fost membru #rezist, a carui identitate este protejata, care dupa evenimentele violente din 10 august 2018 din Piata Victoriei, realizand ca nu poate fi partas la actiunile ilegale, a decis sa paraseasca gruparea si sa rupa tacerea.

In editia de miercuri au fost publicate trei noi filme. Intr-unul din filme, se acuza faptul ca la intalnirile de taina ale #rezist se consuma marijuana. Se prezinta chiar o inregistrare audio efectuata la una din aceste intalniri, care il indica pe liderul Florin Badita vorbind de cum se fac dozajele, gramajele pentru asemenea tigari.

Se pare că deja liderii #Rezist incep sa recunoasca faptul ca agitatiile de strada au fost finantate din strainatate. ”Primele dezvaluiri ale fostului membru #rezist, cu identitate protejata, gazduite in editia Lumeajustitiei.ro de luni 10 septembrie 2018, au produs panica in mediile acestei miscari. Dar si revolta din partea multor persoane, care s-au simtit manipulate de indivizii din #rezist. Interceptarile audio prezentate in spatiul public nu au putut fi negate, stiindu-se cat s-a vorbit si mai ales despre ce s-a vorbit in cadrul intalnirilor din casele conspirative ale liderilor #rezist. Avertizam ca exista foarte multe inregistrari audio, extrem de clare, precum si imagini, care la vremea potrivita vor fi aduse la cunostiinta publicului. Efectul benefic pentru societate al primei serii de dezvaluiri din Lumeajustitiei.ro este ca i-a determinat pe anumiti lideri #rezist sa recunoasca ca au primit bani din strainatate, chiar daca ei au vorbit de sume mici. In opinia noastra, aceste recunoasteri scot la iveala ca bandele #rezist, care au incercat sa deturneze manifestatiile pasnice ale celor veniti in Piata Victoriei pentru propriile convingeri politice, nu mai pot sa convinga pe nimeni ca au fost protestatari de buna credinta, care au iesit spontan la miting pentru ca se simteau defavorizati de actualul regim. In opinia noastra cei care protesteaza pe bani sunt niste mercenari, care fac o afacere din ceea ce ei numesc “activism”. Cand strigi pe bani impotriva Guvernului si a majoritatii parlamentare si instigi lumea impotriva clasei politice conducatoare ori te pretezi la fel de fel de agitatii de strada, e clar ca avem cel putin o mare problema de moralitate.”, se arată în www.luju.ro.

Jandarmeria Romana a depus o plangere penala la DIICOT sub aspectul unei tentative de lovituri de stat – atentat la ordinea constitutionala.

Iata ce a declarat pentru DC News, Florin Badita, fostul consilier al ex-ministresei Monica Macovei: “Unica noastra campanie in care primim donatii recurente este cea prin care strangem suma de 800 si ceva de euro, bani cu care platim chiria pentru casa in care facem un hub de activism. In afara de asta, noi nu am avut donatii decat atunci cand au fost campanii punctuale, cand am strans, de exemplu, in februarie 2017, bani pentru a face steagul Romaniei si aveam nevoie de fonduri pentru a cumpara acele foi rosu, galben si albastru… Banii se strangeau prin campanii online, iar sumele sunt mult mai mici decat se vehiculeaza. Au fost cinci-sase oameni, cetateni romani care, satui de ce se intampla in tara, ne-au sustinut. Ne contacteaza si ne intreaba: cu ce putem sa va ajutam? Si, in total, nu cred ca au fost mai mult de 200-300 de euro“.

Cristian Mihai Dide, reacție după campania lansată de Luju

Cunoscutul protestatar Mihai Cristian Dide reacționează după presupusele dovezi prezentate de Luju care acreditează scenariul lansat de Dragnea privind tentativa de "lovitură de stat" și finanțarea din străinătate a mitingului din 10 august.

Publicată de Epoch Times Romania pe Marţi, 11 Septembrie 2018

Iata ce a declarat marti Cristian Dide: „Grupurile din care noi facem parte si asociatiile din care noi facem parte primesc finantari din strainatate. In ce mod? Noi primim finantari de la romanii plecati in diaspora – sume mici: 10, 15, 50 de dolari. Maximul de donatie pe care Evolutie in Institutie il primeste, de exemplu, este de 25 de dolari lunar de la o persoana. Poate o proportie de 80% din sumele de care discutam sunt publice – pe platforme publice (se observa lucrul asta). Cu siguranta: atat organizatia pe care o reprezint, cat si alte organizatii pot pune la dispozitie dovezi si extrase de cont ale sumelor pe care le primesc de la romanii din diaspora si prin granturi. Sumele pe care le vehiculeaza acesti oameni (de ordinul miilor, zecilor de mii sau sutelor de mii de euro) se pot obtine doar prin granturi si eu deocamdata nu cunosc si nu lucrez cu o asociatie care sa fi luat un grant de 100.000 de euro”.

Platforma de propaganda si de distribuire a mesajelor contine aproximativ 140.000 conturi de Facebook, printre care erau persoane, pagini de media, influenceri… Platforma era, pana in urma cu ceva timp administrata de Florin Badita, ordinele fiind primite direct de la Monica Macovei, pentru aceasta platforma, discutiile tinandu-se direct la Bruxelles sau la Strasbourg, iar dupa ce platforma a pierdut un numar de aproximativ 100.000 conturi si s-a inceput reconstructia ei in vederea promovarii mitingului din 10 august, a fost schimbat si administratorul pe care nu l-am cunoscut. Dar stiu ca platforma a functionat si in ziua de 12 august, cand au indemnat oamenii sa iasa in strada spunand ca, in caz contrar, Liviu Dragnea va deveni invincibil… acelasi mesaj fiind transmis si de Malin Bot, intr-o postare live pe care a facut-o in jurul orelor 18.00”.

In legatura cu campania Fara Penal a USR-ului, pot face urmatoarele precizari: Exista o legatura stransa intre liderii #Rezist si liderii USR si aici nu ma refer la ideile si principiile pe care le au ambele grupari, ci la legatura financiara dintre cele doua. Cand activam ca si membru #Rezist mi-au fost platite deplasarile, transportul, cazarea, masa, plus un bonus. Acele corturi instalate de USR in diferite orase din tara, nu au strans numarul necesar de semnaturi pentru aceasta campanie, asa ca cei de la USR, impreuna cu cei de la #Rezist au recurs la trei variante… Organizarea de mitinguri unde numarul de participanti fiind destul de mare, exista posibilitatea sa se stranga foarte multe semnaturi pentru aceasta campanie. Iar cea de-a treia era sa fie platiti anumiti oameni sau mai bine zis stimularea lor cu sume cuprinse intre 6 si 10 lei pe semnatura, pentru a se strange semnaturi in orasele in care USR-ul nu reusea sa depaseasca limita de 22.000 de semnaturi. In data de 10 august, fiind in Piata Victoriei, am vrut sa probez una dintre variante si am mers la diferite persoane, care strangeau semnaturi pe acele liste, si am declarat nume false, CNP-uri false si adrese diferite, putand sa fac acest lucru fara ca sa mi se ceara actul de identitate. Unul dintre nume pe care l-am dat a fost un nume usor si foarte mediatizat in ultimul timp, acesta fiind Mircea Negulescu, zis si Portocala”.

Sursa: www.luju.ro

LASA UN RASPUNS