ATENȚIE! Mesaje false în numele ANAF

0
256

O nouă campanie de mesaje false în numele ANAF, prin care se solicită achitarea unor sume de bani până în data de 8 aprilie, ne informeaza Agentia Judeteana a Finantelor Publice Arges.

“Vă informăm că astăzi numeroși contribuabili au primit mesaje false, transmise în numele ANAF, prin care li se solicită să achite sume de bani până în data de 8 aprilie, „în caz contrar, inspectorii antifraudă vor porni o investigație și se va înainta Poliției un ordin de reținere.”

Solicitarea frauduloasă a fost transmisă de pe o adresă de email care nu aparține instituției, iar documentul conține greșeli gramaticale precum și o serie de elemente, nespecifice comunicărilor ANAF.
Atragem atenția, pe această cale, să nu deschideți aceste emailuri și să nu accesați documentele anexate sau linkurile din conținut.
Foarte important: să NU transmiteți banii solicitați!

Reamintim că serviciul Spațiul Privat Virtual, pus la dispoziția contribuabililor, gratuit, a fost creat și dezvoltat pentru o comunicare securizată cu instituția.

De asemenea, contribuabilii pot obține informații fiscale cu caracter general la CALL CENTER ANAF 0314039160.“, a transmis AJFP Arges printr-un comunicat de informare.

Foto: Descriptiv

LASA UN RASPUNS