Artistul pitestean Smiley VA FI TATIC! Gina Pistol: ”Nu ma asteptam, a fost o surpriza”

0
438

A inceput joaca! Suntem fericiti, ne simtim si mici, si mari, radem, dar si plangem de emotii, incepem sa ne conturam un Acasa al nostru. Impartim cu voi, prin acest video, bucuria noastra care e cu fiecare zi mai mare la figurat, dar si la propriu:) Multumim de rabdare, de sustinere si de mesaje.
Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de câțiva ani, iar acum vor deveni părinți. Deși au preferat să-și țină ascunsă relația, cei doi au recunoscut, în sfârșit, că vor deveni părinți.
”Noi acum înseamnă trei”, a fost denumit clipul postat de Smiley pe Youtube, prin care a anunțat că va deveni tătic.

”A început joaca! Suntem fericiți, ne simțim și mici, și mari, râdem, dar și plângem de emoții, începem să ne conturăm un Acasă al nostru. Împărțim cu voi, prin acest video, bucuria noastră care e cu fiecare zi mai mare la figurat, dar și la propriu:) Mulțumim de răbdare, de susținere și de mesaje. ”, a scris Smiley în dreptul clipului promovat pe Facebook.

”Noi doi vom deveni părinți. Ce să zic, eu personal, încă procesez informația. Ușor, ușor, încep să realizez că vor apărea multe schimbări, că trebuie să fac schimbări prin casă.”, a mărturisit Smiley.

”Vestea asta a fost o surpriză, dar ne-a bucurat foarte mult.”, a mărturisit și Gina.

Cei doi au explicat și care au fost motivele pentru care au ascuns sarcina: ”Nici familiile n-au știut, nici prietenii. Am vrut să anunțăm noi, dar am avut surpriza să vedem că scrie presa.”

Ba mai mult, Gina Pistol a mărturisit că a fost o surpriză să afle că este însărcinată, întrucât medicii îi spuseseră că nu are șanse să aibă un copil în mod natural.

”Nu mă așteptam să rămân însărcinată, a fost o surpriză. Credeam că e o dereglare hormonală, nu că e vorba de o sarcină. Medicii mi-au spus că nu pot să rămân însărcinată în mod natural.”, a mărturisit Gina care a dezvăluit și sexul bebelușului, și anume o fetiță.

”Vă spunem și numele? Se potrivește cu Maria. Regina Maria.”, a glumit Gina, care a precizat, de asemenea, că Smiley a fost foarte emoționat.

”Am fost și mai emoționat. Ești victimă totală când ești tată de fată.”, a spus Smiley.

LASA UN RASPUNS