Argeseni, fiti pe faza! 800 de locuri de munca, la cules de capsuni in Spania

0
361

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a primit o ofertă de locuri de muncă vacante pentru sectorul agricol din Spania, pentru care va organiza în luna ianuarie 2015 o selecţie, ne informeaza Nicolae Badescu, directorul executiv al AJOFM Arges.

Angajatorul spaniol oferă 800 de locuri de muncă pentru recoltarea de căpşuni, iar durata contractului de muncă este de 3 luni, timpul de lucru fiind de 39 de ore pe săptămână, iar salariul oferit este de 39,48 euro brut pe zi. Angajatorul solicită persoane apte de muncă pentru culesul căpşunilor, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 40 de ani.

“La selecţia care se va organiza pot participa numai persoanele înscrise în baza de date a agenţiei judeţene pentru ocuparea forţei de muncă şi numai pe baza invitaţiei de participare emisă de către instituţie. Persoanele interesate se pot înregistra la AJOFM Argeş cu un dosar care să cuprindă: copie carte de identitate, cazier judiciar, adeverinţă de la medicul de familie (cu menţiunea: clinic sănătos – apt pentru muncă), Curriculum Vitae întocmit în limba română. Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la AJOFM Argeş, compartimentul EURES, telefon 0248 222415.”, mai informeaza Badescu.

LASA UN RASPUNS