Argeș. Bursa locurilor de muncă: joburi vacante, persoane interesate, argeșeni selectați. SITUAȚIA în cifre

0
1017

Bursa Generala a locurilor de munca de astazi, prima si cea mai importanta ca participare din acest an, a fost organizata de AJOFM atat in Pitesti cat si la Campulung si Curtea de Arges. În total judet, au participat 91 de agenti economici care au ofertit 1.322 locuri de munca vacante disponibile.

Cat priveste participarea agentilor economici de la Pitesti, au fost prezente 52 firme cu un numar de 1.042 locuri de munca vacante.

Principalele domenii de activitate solicitate de catre angajatori sunt cele din industria constructiilor civile, industria textila, industria auto (confectioneri cablaje auto, montatori subansamble), industria prelucrarilor mecanice (sculer-matriter, frezor, operator masini unelte cu comanda numerica, lacatus), hoteluri si restaurante (bucatar, barman-ospatar), transporturi, servicii catre populatie, comert

Pentru persoanele cu studii superioare au fost puse la dispozitie un numar de 34 posturi vacante, marea lor majoritate fiind destinate pentru profesia de inginer (mecanic, proiectare, constructor, prelucrare lemn), dar si de economist, inspector securitate munca, programator IT.

”Apreciem ca in Pitesti au participat aproximativ 500 persoane, iar alte 270 au fost prezente la Campulung si Curtea de Arges. Dintre acestia, au fost selectati pe total judet, in vederea incadrarii in munca, 191 participanti, agentia urmand sa monitorizeze pe parcursul unei luni rezultatele acestei actiuni.”, a transmis Claudiu Baciu, directorul adjunct al AJOFM Argeș. Iată situația centralizată:

Locatia

Numar firme participante

Numar locuri de munca disponibile

Participanti

Selectati pentru angajare

Pitesti

52

1.042/d.c. 33 st. superioare

500

122

Campulung

19

194/0

150

43

Curtea de Arges

20

86/1

120

26

TOTAL

91

1.322/d.c. 34 st. superioare

770

191

LASA UN RASPUNS