Are 18 ani, însă a uimit prin violența de care a dat dovadă

0
424

La 18 ani, un tânăr din comuna Negraşi a uimit prin violenţa de care a dat dovadă. Puştanul a ajuns în arest după ce a bătut un localnic, pentru a-l determina să-şi retragă plângerea pe care omul a depusese împotriva sa.

Totul a început în Ajunul Crăciunului, când Mihai Daniel B., în vârstă de 18 ani, din comuna Negraşi, a intrat în casă peste un localnic. L-a bătut pe proprietar şi i-a furat trei telefoane mobile şi 140 de lei şi cheile maşinii. S-a dus în curte, a urcat la volanul Matizului, deşi nu poseda permis, şi a plecat la drum. A fost prins de poliţişti la ceva distanţă, în timp ce încerca să demonteze acumulatorul cu intenţia de a-l fura. A fost reţinut, fiind plasat de instanţă sub control judiciar, sub acuzaţia de tâlhărie, conducere fără permis şi violare de domiciliu.

Avea interdicţia de a lua legătura cu victima, însă, în loc să se potolească, luni i-a făcut o vizită celui pe care l-a jefuit cu intenţia de a-l convinge să îşi retragă plângerea. Omul nici nu a vrut să audă. Atunci, Mihai Daniel B, s-a înfuriat şi l-a luat la bătaie. A ajuns din nou în arest. De data acesta, Judecătoria Piteşti a emis pe numele său un mandat pentru 30 de zile.

LASA UN RASPUNS