Alina Gorghiu, despre candidatii PNL Arges la Parlamentare: “Sunt oameni cu caracter. Vor face ca proiectele sa devina realitate”

0
967

Astazi a avut loc lansarea oficiala a candidatilor PNL Arges, la Camera Deputatilor si Senat, in prezenta presedintelui de la Centru, Alina Gorghiu, dar si a prim-vicepresedintelui Mihai Voicu. Evenimentul s-a desfasurat la Teatrul Alexandru Davila din Pitesti.

“Toti de la aceasta masa sunt oameni de caracter, sunt oameni care vor face tot ce trebuie ca proiectele regiunii dumneavoastra, regiunii mele, judetului meu, sa devina realitate. Vor fi cu sufletul alaturi de fiecare argesean cand va avea nevoie.”, a declarat presedinta PNL Alina Gorghiu, la conferinta de presa sustinuta alaturi de candidatii liberali argeseni la Parlamentare.

Presedintele liberalilor argeseni, Ion Popa, care este si cel care deschide lista PNL Arges la Senat, a declarat: “Propunem oameni profesionisti, cinstiti, avem si oameni noi. Sunt oameni care se vor tine de promisiuni.”.

“Sunt destui care nu ne acorda prea mari sanse, dar vom ajunge sa guvernam Romania. Pe ce ma bazez? Ma bazez pe un program bun si pe harnicia militantilor nostri.”, a declarat Danut Bica, pozitia 1 la Camera Deputatilor din partea PNL Arges.alina-gorghiu-lansare-candidati-pitesti-sarbu alina-gorghiu-lansare-candidati-pnlComandat de PNL Arges, executat de Asociatia de Presa “Ziarul argesenilor”, M.F. 11160004

LASA UN RASPUNS