ALDE Arges, la o masa campeneasca alaturi de Calin Popescu Tariceanu!

0
936

Ziua Națională a României a fost sărbătorită și de echipa ALDE Argeș care a fost prezentă la toate manifestările organizate, de la cele care au debutat la Cimitirul Eroilor din Pitești, la parada militară, până la aprinderea iluminatului ornamental în zona centrală a Municipiului Pitești. Echipa, în frunte cu cei doi copreședinți, Simona Brătulescu și Aurel Iacșa, Tudor Pendiuc, candidat pentru funcția de senator, Andrei Gerea și Bogdan Ivan, candidati pentru funcția de deputat, a participat nu doar la manifestările desfășurate la Pitești ci și la cele desfășurate la Curtea de Argeș, Câmpulung Muscel și Mioveni.

După participarea la acțiunile organizate în județul Argeș echipa ALDE Argeș s-a deplasat la București pentru a participa, împreună cu cei doi copreședinți Călin Popescu – Tăriceanu și Daniel Constantin, la masa câmpenească organizată la sediul central al ALDE din apropierea Arcului de Triumf.

Astfel, de Ziua Națională a României echipa ALDE a demonstrat că trăiește cu mândrie sentimentul apartenenței la acest neam cu identitate, istorie și tradiții unice în lume. Prezența în costum popular a demonstrat că argeșenii își cunosc istoria, își respectă tradiția și sunt mândri că sunt români.

LASA UN RASPUNS