Află cât trebuie să plăteşti pentru un bilet la concertul maestrului Tudor Gheorghe!

0
448

Tudor Gheorghe este una dintre figurile autohtone cele mai proeminente. Cu fiecare spectacol, acesta aduce o interpretare originală a tradiţiei şi culturii româneşti. Pe 11 octombrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, maestrul Tudor Gheorghe va susţine spectacolul intitulat: „Pelerini din ţara nimănui”. Spectacolul va începe de la ora 19.00.
75 de lei pentru un loc în partea din faţă a sălii
Biletele pot fi procurate de argeşeni de la agenţia Casei de Cultură a Sindicatelor, preţul fiind de 75 de lei pentru un loc în partea din faţă a sălii şi de 60 de lei pentru un loc din partea din spate a încăperii. Capacitatea sălii este de 800 de scaune, astfel că puteţi să mergeţi să cumpăraţi bilete la concert, pentru că încă mai sunt locuri goale. Spectacolul va fi susţinut săptămâna viitoare la Piteşti, când va urca pe scenă Tudor Gheorghe alături de dirijorul şi orchestratorul Marius Hristescu. Versurile cântecelor maestrului poartă semnătura marilor poeţi Mircea Micu şi Grigore Vieru. Artistul este atât de bine primit de publicul român încât sălile de spectacol sunt întotdeauna pline.
Un omagiu adus celor doi poeţi, Grigore Vieru şi Mircea Micu
„Pelerini din ţara nimănui” este profilul discret al acestei toamne în viziunea artistului Tudor Gheorghe. Este o premieră în care se poate vorbi despre o veritabilă radiografie a emoţiei în încercarea de a uni doi fraţi de lacrimă, două sensibilităţi unice ale poeziei româneşti, două jumătăţi – Grigore Vieru şi Mircea Micu – ce-şi găsesc expresia întregului în nota specifică artei lui Tudor Gheorghe dublată de tălmăcirea orchestrală rafinată semnată de Marius Hristescu. Spectacolul îşi propune să aducă un omagiu celor doi poeţi şi creaţiilor lor, astfel că în perioada 10 octombrie – 2 decembrie 2013 maestrul Tudor Gheorghe se va afla în turneu naţional pentru promovarea spectacolului.

LASA UN RASPUNS