Adrian Cristea i-a cerut unei piteştence focoase să îi trimită poze cu ea goală. A vrut-o la Paris în locul Biancăi

0
1084

Ba o iubeşte pe Bianca Drăguşanu, ba o înşală cu cine apucă. Fotbalistul Adrian Cristea este cunoscut ca fiind un mare crai şi nu sunt puţine fetele care i-au trecut prin pat. Se pare că acesta a dorit să vadă dezbrăcată o piteşteancă focoasă, brunetă, care este nimeni alta decât iubita lui Leo de la Strehaia, asta dacă s-au împăcat după ultima ceartă pe care cei doi au avut-o.

„Prinţul ţiganilor” susţine că Adrian Cristea îi face avansuri indecente de mai bine de un an iubitei sale, Renata Gheorghe (foto), manechinul care a câştigat cu câţiava ani în urmă titlul de „Regina Piteştiului”. Se pare că fotbalistul a mers atât de departe încât i-ar fi cerut acesteia fotografii cu ea goală. Leo susţine că Adrian Cristea i-a oferit chiar detalii intime despre relaţiile pe care le-a avut cu diverse femei.

Iată ce a declarat „prinţul ţiganilor” la Acces Direct: „A invitat-o şi la Paris, chiar în perioada în care a plecat cu Bianca. El insista cât se poate de mult să ne vadă câinele. De anul trecut a început să vorbească cu ea, îi povestea ce făcea cu gagicile, îi dădea detalii intime. Insista să-i trimită Renata poze cu ea dezbrăcată. Când îl prind, îl mănânc”, arătându-se extrem de supărat pe fotbalistul care succeşte minţile femeilor cât ai clipi.renata gheoeghe4

renata gheorghe1renata7

LASA UN RASPUNS