ACUM: Deținutul EVADAT a fost găsit!

0
977

A fost găsit deținutul care a evadat miercuri, 6 noiembrie. Bărbatul, un individ violent, fusese adus la Piteşti pentru tratament. Tânărul a reuşit să-i păcălească pe supraverghetori. “Miercuri, 06.11.2019, în jurul orei 13.10, s-a constatat că deţinutul Florin Cristian Ioniţă, în vârstă de 24 de ani, condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de doi ani şi o lună de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de Lovire sau alte violenţe (art. 193 NCP), a părăsit o unitate sanitară de pe raza localităţii Piteşti, unde se afla în vederea efectuării unor investigaţii de specialitate“, precizează oficialii Penitenciarului Colibaşi.

Deținutul a fost găsit. ”În urma căutărilor, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au depistat bărbatul evadat în cursul zilei de ieri, pe un teren viran de pe raza localității Albota. Pentru prinderea acestuia a fost efectuat uz de armă, fără a fi rănite persoane sau provocate pagube.
Bărbatul se află în custodia luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și va fi condus la sediul poliției pentru luarea măsurilor legale care se impun.”, informează Poliția Argeș.

LASA UN RASPUNS