Accident cu PIETON ranit, in Pitesti! Soferul a fugit de la locul faptei

0
398

În jurul orei 13:30, polițiștii Biroului Rutier Pitești au fost sesizați prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112, despre producerea unui accident cu pieton, urmat de părăsirea locului evenimentului rutier fără încuviințarea poliției. Inspectoratul Judetean de Politie Arges a transmis: “Din primele verificări s-a stabilit că o femeie de 58 de ani, din Pitești, care se deplasa pe partea carosabilă în zona unei parcări din Pitești, str. Piața Muntenia, ar fi fost accidentată ușor de către conducătorul unui autoturism, care ulterior a coborât din mașină și a purtat discuții cu persoana vătămată, după care a plecat. Semnalmentele autoturismului și ale conducătorului au fost date în atenția structurilor de poliție de pe raza municipiului Pitești și Secțiilor de Poliție Rurală limitrofe, precum și Biroului de Poliție Autostrăzi A1, iar după circa o oră, conducătorul auto s-a prezentat la sediul poliției.

În urma cercetărilor s-a stabilit că autoturismul în cauză a fost condus de un tânăr de 21 de ani, din Pitești. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Femeia a fost transportată la o unitate medicală pentru investigații, având stabilit diagnosticul preliminar de contuzie membru inferior stâng.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor, totodată fiind luată măsura reținerii permisului de conducere și eliberarea unei dovezi fără drept de circulație.”.

LASA UN RASPUNS