Accident cu mai multi raniti! Printre victime, doua femei insarcinate si o fata de 10 ani

0
246

Mai multe persoane ranite intr-un accident rutier petrecut in judetul Arges. Printre raniti, doua femei insarcinate si o minora in varsta de 10 ani. Un alt minor de 7 ani, aflat intr-una din cele doua masini implicate, nu a fost ranit in urma impactului.

Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 32 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Leordeni, din direcția Pitești spre București, în împrejurări care vor fi stabilite prin cercetări, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcției de deplasare prin viraj la stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 24 de ani, din comuna Crângurile, judetul Dâmbovița, care se afla în depășire, având aceeași direcție de deplasare cu primul autoturism.

În urma impactului au suferit leziuni bărbatul de 32 de ani, din București, care conducea primul autoturism, o tânără de 18 ani, din comuna Hulubești, județul Dâmbovița, (însărcinată), pasageră dreapta față în primul autoturism, iar din al doilea autoturism, conducătoarea auto, de 24 de ani, din comuna Crângurile, judetul Dâmbovița, o altă femeie de 26 de ani, din Leordeni, (însărcinată), pasager dreapta față în al doilea autoturism, precum și o minora de 10 ani, aflată pe bancheta spate a celui de-al doilea autoturism. (în al doilea auto se află și un minor de 7 ani, care nu a suferit leziuni).

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.“, a transmis Politia Arges.

LASA UN RASPUNS