A lăsat un bilet, anunțând că se omoară! Acum, nu e de găsit. Căutat de autorități

0
360

Un bărbat în vârstă de 58 de ani a dispărut fără urmă din comuna Poienarii de Argeş. Bărbatul lucra de mai bine de un an la o familie din localitatea amintită. Avea grijă de animale. În ultima vreme căzuse în patima alcoolului. Proprietarii i-au atras atenţia să o lase mai uşor cu alcoolul. Supărat, Neculai Mihail, despre el fiind vorba, a lăsat un bilet prin care îşi anunţa intenţia de a se sinucide. Când au găsit biletul de adio, proprietarii animalelor au cerut sprijinul oamenilor legii. Neculai Mihail este din Moldova, dar nu a mai ţinut legătura cu familia de multă vreme. Oamenii legii fac un apel către cetăţeni.

În cursul zilei de 10 noiembrie a.c., MIHAIL NECULAI, de 58 de ani, a plecat voluntar de pe raza localității Poienarii de Argeș şi nu a mai revenit.
Semnalmente: 1,60 m înălțime, 55 de kg, păr alb, netuns.
Vestimentaţie la momentul plecării: geacă din imitație piele neagră, fes albastru, pantaloni de culoare închisă și teniși verzi.
Cei care pot da detalii despre persoana în cauză sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, telefon 0248 721519“, este comunicatul remis de IPJ Argeş cu privire la dispariţia bărbatului.

LASA UN RASPUNS