A fost activat planul ROSU! 17 VICTIME. O persoana este GRAV ranita. Implicate, doua autobuze ce transportau muncitori la Dacia

0
955

A fost activat planul ROSU! Toate organele abilitate, in alerta! In aceasta dimineata, in jurul orei 6.30, a avut loc un accident rutier cu doua autobuze implicate si un autoturism marca Logan. Vorbim despre doua autobuze care transporta muncitori catre Dacia. Sunt 17 victime. Soferul unuia dintre autobuze, cel despre care se presupune ca ar fi ramas fara frane,este grav ranit in zona fetei si are traumatism la picior. A intervenit descarcerarea pentru a reusi scoaterea sa dintre fiare.

Cele doua autobuze coborau din cartierul Trivale si se presupune ca unul dintre acestea a ramas fara frane, din spusele martorilor de la fata locului. Politistii insa merg pe ideea nerespectarii distantei in trafic. In intersectia de la biserica Sf. Ioan autobuzul ramas fara frane l-a lovit pe celalalt. Ulterior a fost proiectat in zidul unei case din apropiere si a lovit si un autoturism marca Logan. A fost activat planul rosu.

LASA UN RASPUNS