87 de PERCHEZIȚII, chiar ACUM, în Argeș și alte 10 județe din țară. Mai multe FIRME, vizate

0
1250

UPDATE. 13.20

În județul Argeș, potrivit anchetatorilor, perchezițiile se desfășoară la o firmă din Câmpulung, societate care a avut relații comerciale fictive cu firma din Mureș. Din cele 87 de percheziții, una se efectuează în județul Argeș.

87 de percheziții în 11 județe, printre care și în Argeș, la sediile unor firme și la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală. Prejudiciul se ridică la suma de peste 2.000.000 de lei.

Poliţiştii din judeţul Mureş, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, efectuează, joi, 87 de percheziţii în 11 judeţe la sediile unor firme şi la domiciliile unor persoane bănuite de evaziune fiscală, cu un prejudiciu de peste 2.000.000 de lei.

“La această oră, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, efectuează 87 de percheziţii, în judeţele Mureş, Alba, Argeş, Arad, Bistriţa-Năsăud, Bacău, Cluj, Ilfov, Iaşi, Mehedinţi şi Neamţ, într-un dosar de evaziune fiscală. Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2016 -2018, reprezentanţii unei firme din Mureş, având ca obiect de activitate servicii de pază, ar fi stabilit o serie de relaţii comerciale fictive cu 12 societăţi comerciale bănuite a avea un comportament de tip firmă fantomă şi ar fi înregistrat în contabilitate facturi fiscale fără conţinut economic real, beneficiind astfel de deduceri fiscale ilegale, prin care bugetul de stat ar fi fost prejudiciat cu peste 2.000.000 de lei”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, într-un comunicat remis AGERPRES.

În urma descinderilor vor fi puse în executare 16 mandate de aducere.

LASA UN RASPUNS