TRAGIC. Inca 4 morti. Numarul deceselor a ajuns la 38. Au murit in Olanda, la aterizare

0
867

Bilanţul victimelor tragediei de la clubul Colectiv a ajuns la 38, după ce încă şase răniţi au murit sâmbătă dimineaţă, doi dintre ei la Spitalul de Arşi din Capitală, unul la Spitalul Universitar şi unul la Spitalul Floreasca. Doi dintre pacienţi transportaţi în Olanda au murit imediat după aterizare. Doi răniţi transportaţi în Olanda au decedat imediat după ce au aterizat pe aeroportul din Rotterdam, astfel numărul morţilor se ridică la 38.

Un pacient a decedat la Spitalul Floreasca, ridicând la patru numărul celor care au murit sâmbătă, 7 noiembrie..

Una dintre victimele de la Spitalul de Arşi este Ionuţ Popescu, un tânăr internat la Spitalul de Arşi, a pierdut lupta. Băiatul, din Focşani, avea arsuri pe 80 la sută din suprafaţa corpului şi se afla de o săptămână în comă indusă.

Un al treilea pacient declarat decedat sâmbătă dimineaţă este un tânăr în vârstă de 30 de ani. El era internat la Spitalul Universitar.

Profesorul Ioan Lascăr, şeful clinicii de chirurgie plastică de la Spitalul Floreasca declara joi că din ziua a cincea starea unor pacienţi s-ar putea înrăutăţii, acesta fiind momentul critic al evoluţiei lor. ”

Alte aproximativ 130 de persoane sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti, peste 50 fiind în stare critică sau gravă.

LASA UN RASPUNS