Tentativa de omor, la un chef, in Arges! Si-a luat iubita la bataie, iar pe frate l-a lovit cu un topor

0
584

Tentativă de omor la Corbeni. Un bărbat, în vârstă de 33 de ani, a ajuns în arest fiind acuzat că a vrut să își omoare fratele. Nenorocirea a avut loc joi, de ziua sfântului Ion.

Bărbatul a mers împreună cu concubina lui acasă la fratele mai mare să serbeze ziua nepotului. Rudele au petrecut mult timp, au mâncat, au băut și au dansat. Bărbatul în vârstă de 33 de ani s-a îmbătat, luându-și la bătaie concubina. Fratele care organizase petrecerea a intervenit să-l liniștească. În loc să își vadă de treaba lui, mezinul a pus mâna pe un topor și l-a atacat, încercând să-l lovească în cap.

Victima s-a ferit punând mâna, în acel moment fiindu-i retezate două degete. Dacă nu s-ar fi apărat, bărbatul ar fi fost omorât. Atacatorul a fost reținut, astăzi urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș cu propunerea arestării preventive. Inculpatul este recidivist, acesta fiind eliberat din penitenciar în urmă cu două luni, după ce a fost acuzat de loviri și alte violențe, lipsire de libertate și viol chiar de către concubină. A fost condamnat la 2 ani închisoare cu suspendare după ce femeia și-a retras plângerea, fiind reținută doar infracțiunea de lipsire de libertate.

LASA UN RASPUNS