SURPRIZE pentru fanii muzicii folk, dar si pentru cei care iubesc rock-ul! BUDEASA FESTIVAL, un eveniment cu artisti celebri si muzica buna

0
359

Surprize pentru fanii muzicii folk, dar si pentru cei care iubesc rock-ul. In comuna argeseana Budeasa se anunta un eveniment de zile mari, “Budeasa Festival”, un eveniment cu artisti celebri si muzica buna, intr-un cadru realmente de poveste, pe plaja din Budeasa. Vorbim despre un festival care va reuni iubitorii de muzica folk si pe cei care asculta rock de calitate, ce se va desfasura in perioada 16 – 17 iunie, dupa cum a informat primarul Mihai Rachieru.

Liniștea așternută de la ultima ediție a Festivalului de pe minunata plajă de la Budeasa a ascuns pregătirea multor surprize pentru voi, iubitorii de frumos! Suntem nerăbdători să vă anunțăm că ediția 2023 a Festivalului va avea loc într-un nou format, care să bucure melodios fanii muzicii folk, dar și pe cei care iubesc rock-ul de calitate!
Da, ați citit bine! Festivalul va căpăta un format FOLK-ROCK, cu artiști renumiți pentru momentele de neuitat pe care le creează.
Notați acum în calendare perioada 16-17 iunie 2023, pentru a vă asigura că nu veți lipsi de la BUDEASA FESTIVAL, pe plaja din Budeasa, Argeș!“, este anuntul cu privire la evenimentul ce urmeaza sa se desfasoare la jumatatea lunii iunie, in Arges, in comuna Budeasa.

CITESTE SI: Nicolae Rachieru, un primar gospodar! Imagini, cu edilul din Budeasa, la Ignatul de la Golesti

LASA UN RASPUNS