Ședință festivă la Topoloveni! A fost semnat UN NOU PROIECT PE FONDURI EUROPENE!

0
95

Ședință festivă la Topoloveni. Un nou proiect pe fonduri europene a fost semnat la Topoloveni, în prezența directorului ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat. Deși orașele mici ar trebui să urmeze exemplul orașelor mari, în astfel de proiecte, Mușat a declarat: ”Este primul proiect pe care îl semnez pentru astfel de preocupări. El chiar denotă un interes pentru viitorul comunității.”

Primarul orașului Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă, a explicat în linii mari, în ședința de Consiliu Local de vineri, despre ce fel de proiect este vorba: ”Este vorba despre Crearea sistemului de iluminat stradal rutier, ornamental, parcuri, cu corpuri de iluminat tip led și telegestiune în orașul Topoloveni. Acest program a fost posibil prin promovarea axei prioritare numărul 3, sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon, sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente, a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile, în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice și în sectorul locuințelor. La operațiunea C: iluminat public. Obiectivul specific, creșterea eficienței energetice în clădirile rezidențiale, instituțiile publice și sistemele de iluminat public, îndeosebi a celor care înregistrează consumuri energetice mari (…)”. (mai multe informații în VIDEO, mai jos)

Directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat: ”Vin cu drag la Topoloveni, fie că venim să inaugurăm proiecte ori să semnăm contracte de finanțare. Chiar sunteți unul dintre orașele care se preocupă să rezolve multe din problemele urbane cu ajutorul finanțărilor europene. (…) Vă felicit, sunt convins că perioada de implementare din proiect va fi mult diminuată, veți realiza mult mai repede proiectul, așa încât locuitorii orașului Topoloveni, dar și cei care sunt în tranzit, să beneficieze de el.”. (vezi VIDEO)

În încheiere, primarul Gheorghiță Boțârcă a transmis că va continua cu proiecte pentru dezvoltarea orașului Topoloveni și a declarat că relația de colaborare cu ADR Sud Muntenia a fost una benefică pentru locuitorii comunității.

LASA UN RASPUNS