Se doreste introducerea unui NOU TRASEU de autobuz ce va interesa o mare parte a pitestenilor!

0
1414

Va fi introdus un nou traseu de transport in comun, 1 B,  care “sa lege partea de jos a orasului, cu partea mediana. Pentru cei de pe Calea Bucuresti, Popa Sapca. Nu a mai fost facuta aceasta legatura de 60 de ani.”, dupa cum a explicat primarul Pitestiului, Cornel Ionica.

“Traseul va fi introdus dupa aprobarea si intrarea in vigoare a Contractului de Serviicii Publice. Acesta se doreste a intra in vigoare incepand cu data de 1 ianuarie 2017, dar va fi trimis la oficiul concurentei pentru avize, intrucat s-a modificatt legea 51 a Serviciilor comunitare de interes public.”, a mai explicat edilul local referitor la traseul care intereseaza o buna parte dintre cetatenii Pitestiului.

Autobuzele vor circula din 15 in 15 minute. Prima plecare va fi la 6.00, iar ultima la 22.15, de luni pana vinerii, iar sambata si duminica de la 9.30 la 22.15.

Noua linie va avea urmatorul traseu:

Plecare euro Mall – hotel Ramada – bariera CFR – prin Maternitatii, pe langa Centrul de Diagnostic la Colegiul I.C. Bratianu – Muzeul Judetean – Agentia de Mediu – Rectorat – Biserica Sf. Vineri  – Bazinul Olimpic – Pitesti Mall.

LASA UN RASPUNS