SCANDAL in conferinta de presa cu un fost fotbalist al Stelei! A fost greu de TEMPERAT

0
784

Un adevarat scandal a fost iscat la conferinta de presa a Primariei Pitesti unde a fost invitat sa participe si fostul fotbalist al Stelei, Nicolae Dica, antrenorul principal al echipei de fotbal a Pitestiului, care activeaza in Liga a III-a.

Acesta s-a aratat nemultumit de faptul ca erau ziaristi care nu ascultau ceea ce comunica in cadrul conferintei de presa si le-a atras atentia acestora. De aici, potopul. Si ne referim la reactii acide, pentru ca antrenorul s-a aratat deranjat de modul in care i-ar fi fost umbrita activitatea de antrenor ori de fotbalist. De asemenea, intrebat de ce salariu primeste ca antrenor, acesta a replicat: “Daca va intereseaza asa mult, eu am adus bani de acasa pana acum. Eu am venit sa antrenez, nu am venit aici pentru bani. Jumatate din suma pe care ar trebui sa o iau eu de aici pe urmatoarele 6 luni am bagat-o la Stadion. Eu am adus bani de acasa pana acum. Primar nu ajungi la 20 de ani. Asta e parerea ta de comunist.”, i s-a adresat Dica unui jurnalist.

Antrenorul a fost greu de stapanit. Desi viceprimarul Cornel Ionica incerca sa il tempereze, Nicolae Dica a avut replica pana cand a parasit conferinta de presa. “Este un fotbalist care a facut cinste Pitestiului si sper sa fie un antrenor bun. Probabil lipsa de comunicare este problema. Eu sunt invatat, pentru ca am meci cu jurnalistii in fiecare miercuri, la conferinta de presa.”, a declarat Cornel Ionica dupa ce antrenorul a parasit conferinta de presa.LIGA I - STEAUA BUCURESTI - PANDURII TARGU JIU

LASA UN RASPUNS