INCREDIBIL! Bolnav de zile bune, bebelusul a fost PLIMBAT de la un spital la altul si trimis acasa

0
920

Un bebelus din Mioveni, de 1 an si 4 luni, a fost trimis in urma cu circa 3 ore la Bucuresti, la Spitalul Marie Curie, cu suspiciuni de sindrom hemolitic uremic. Mai exact, micutul facea scaune diareice cu sange. Se pare ca, initial, parintii fetitei au dus-o pe micuta in Bucuresti la o clinica privata, vazand ca aceasta se simte rau. Deoarece analizele au iesit bine, copilul a fost dat acasa. Parintii, vazand ca fetita lor se simte din ce in ce mai rau s-au intors cu aceasta la spital. Si nu la unul, la mai multe. La Spitalul Clinic “Victor Babes” ori Institutul National de Boli Infectioase “Matei Bals”. A facut turul spitalelor timp de 10 zile, pentru ca astazi sa ajunga cu ambulanta de la Mioveni la Spitalul “Marie Curie” din Bucuresti. Medicii de la “Marie Curie”, la acest moment, se arata rezervati in ceea ce priveste declaratiile cu privire la starea de sanatate a copilului, deoarece trebuie sa fie mai intai supus unor analize.

La acest moment mai sunt 5 copii internati la Spitalul “Marie Curie” din Bucuresti. Unul e la sectia de Terapie Intensiva, iar pentru doi se face din nou dializa peritoneala.

Va reamintim ca ieri noapte, inca un copil, din Curtea de Arges, a fost transportat la Institutul Matei Bals din Capitala, cu Rotavirus, la solicitarea parintilor copilului, dupa cum ne-a informat Vasile Stan, managerul Spitalului de Pediatrie Pitesti.

LASA UN RASPUNS