”Sărbătoarea DOVLEACULUI” la Mioveni. Preșcolarii, costumați în dovleci, vampiri și vrăjitoare

0
954

Costumaţi în dovleci, prinţese, vrăjitoare şi vampiri, preşcolarii din Mioveni au serbat, astăzi, prima ediţie a “Sărbătorii Dovleacului”. Programul festiv a început cu parada costumelor şi a continuat cu o expoziţie tematică, dar şi cu  o serie de jocuri care au creat o atmosferă de poveste atât pentru prichindei, cât şi pentru părinţi.

Obiectivul principal al proiectului a fost implicarea părinţilor în acţiunile grădiniţelor, în desfăşurarea unor activităţi comune cu cei mici, dar şi conştientizarea de către aceştia a faptului că este deosebit de important să desfăşoare activităţi împreună cu cei mici.
De asemenea, s-a urmărit stimularea creativităţii copiilor, exersarea tehnicilor de lucru însuşite, realizarea unor lucrări folosind materiale din natură.

Preşcolarii au realizat din dovleci personaje din viaţa cotidiană, din poveşti şi desene animate, mijloace de transport, animăluţe etc.
Evenimentul a fost organizat de Grădinița “Tic-Pitic”, în parteneriat cu Primăria, Centrul Cultural Mioveni,  Grădinița „Campionii” şi Grădinița ”Florile Soarelui” din Mioveni.

LASA UN RASPUNS