S-au încins spiritele în Consiliul Județean Argeș! Declarații spumoase și atacuri dure

0
168

Reprezentanții opoziției politice în Consiliul Județean Argeș, mai exact consilierii PNL, PMP și PAM, au depus un proiect de hotărâre comun în care au cerut revocarea lui Dan Manu din funcția de președinte al CJ Argeș. După mai multe declarații spumoase, atât a membrilor opoziției, cât și celor aflați de cealaltă parte a baricadei, respectiv social democrații care au majoritate în Consiliul Județean, s-a decis ca PSD-ișii și reprezentanții ALDE să nu voteze acest proiect, astfel că opoziția nu a întrunit numărul minim de participanți pentru a se vota proiectul, astfel că va fi repus pe ordinea de zi într-o ședință viitoare. Până când? Până când legea va permite ori până când social democrații vor dori să voteze proiectul opoziției care cere revocarea lui Manu din funcția de șef al județului.

De ce totuși social democrații nu au dorit să se prezinte la vot, având în vedere că au majoritate în CJ? Nu cunoaștem o motivație. Cert este că liberalii s-au supărat tare că nu au avut șansa să îi ”arunce” lui Manu în față fie și un vot împotriva sa din partea propriilor colegi. Sau cel puțin așa își explică liderul PMP Cătălin Bulf, ”interzicerea consilierilor județeni PSD-iști de a participa la vot”. ”Eu nu sunt așa de convins ca ai mei colegi liberali că trecea acest proiect, însă nu au fost lăsați să voteze pentru că și un singur vot împotriva lui Manu era ca o pată asupra lor.”, a declarat Bulf. Consilierul liberal Gheorghe Bănică a declarat că nu vor mai exista prea multe șanse ca proiectul să fie repus pe ordinea de zi, având în vedere că nu se va mai putea, legal vorbind, cu 6 luni înaintea alegerilor.

Și acum, pentru o mai bună informare, vă prezentăm declarația video a unuia dintre inițiatorii proiectului, respectiv Mihai Tudor, consilier județean PAM:

Dar și cum s-a apărat Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș, și cum a perceput această mișcare a opoziției:

LASA UN RASPUNS