Riscă pușcăria după ce a furat un cablu! A pus în pericol siguranța circulației feroviare

0
123

Pentru 100 de lei cât a obţinut pentru un cablu furat, un bărbat de 39 de ani, din Schitu Goleşti riscă ani grei de închisoare fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de distrugerea instalațiilor de comunicații feroviare și furt calificat. A fost reținut de polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeş.

Bărbatul, împreună cu concubina lui în vârstă de 49 de ani şi copilul acestuia, un minor de 15 ani, s-a dus cu căruţa în apropiere de gara Schitu Goleşti şi a tăiat un cablu de telecomunicații TTR ce asigura legăturile telefonice între Stațiile C.F. Schitu Golești și Lăzărești. Astfel angajaţii nu au mai putut să comunice între ei cu privire la trenurile care circulau pe ruta amintită, existând riscul unui accident feroviar.

După ce suspecţii au fost identificaţi, polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Argeș, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, al jandarmilor argeșeni, precum și al specialiștilor criminaliști din cadrul I.P.J. Argeș, au efectuat trei percheziții domiciliare, la locuinţele lor. După efectuarea perchezițiilor, cei trei suspecți, au fost duși la sediul poliției, iar după administrarea probatoriului, în cursul zilei de luni, polițiștii au dispus față de bărbatul de 39 de ani, reținerea pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Marţi, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

 

LASA UN RASPUNS