REȚINUȚI, după ce au provocat un accident rutier

0
763

Au ajuns în arest în urma accidentului în laţ pe care l-au provocat pe data de 26 noiembrie. Cei doi bărbaţi, un piteştean în vârstă de 62 de ani şi altul de 42 de ani se întorceau de la pescuit. Amândoi erau beţi. La volan se afla bărbatul de 62 de ani care avea peste 1 la mie alcool în aerul expirat şi nu poseda permis de conducere. Acesta a lovit cu putere un Logan pe care l-a proiectat în sensul celălalt de mers, unde a fost izbit de un TIR care cirucla regulamentar.

În urma ciocnirii în lanţ a fost accident şi un biciclist care tocmai trecea prin zonă. După accident bărbaţii aflaţi în maşina care a produs coliziunea au fugit fiind prinşi după circa 20 de minute. Ambii au susţinut că la volan se afla bărbatul de 42 de ani. Nici acesta din urmă nu avea permis şi la fel ca primul era beat criţă.

Cercetările au stabilit că au minţit. Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş l-au reţinut pe S.T., de 62 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducere fără drept, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului, precum şi pe P.D., de 42 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

Cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

LASA UN RASPUNS