Ramona Ioana Bruynseels, la Pitești: ”Să încetăm cu votul negativ. (…) NU SUNT MARIONETA ȘI PĂPUȘA NIMĂNUI”

0
476

Ramona Ioana Bruynseels, la Pitești, pentru a interacționa cu oamenii locului, așa cum și-a propus să facă în toate orașele importante ale României. Candidat la Prezidențiale din partea PPU, Ramona Ioana Bruynseels a vorbit despre ce anume o recomandă pentru această înaltă funcție în stat, cum a ajuns să intre în lupta electorală, dar și cum vede o schimbare ce va trebui să se producă în țara noastră.

Iată ce a declarat Ramona Ioana Bruynseels pentru jurnaliștii Ziarulargesenilor.ro, întrebată care sunt principalele trei lucruri pentru care argeșenii ar trebui să o susțină în această luptă pentru președinția României (vezi VIDEO):

Ramona Ioana Bruynseels a transmis românilor ca măcar de data aceasta să voteze cu sufletul și să se înceteze cu votul negativ: ”La prezidențiale trebuie să se voteze omul. Eu vreau să îi rog pe români să voteze cu sufletul. Ar trebui să încetăm cu votul negativ”.

Susținută de un partid mic și relativ nou, Ramona Ioana Bruynseels susține că acest lucru poate fi un avantaj. ”Un dezavantaj este bine să fie văzut ca pe o oportunitate, ca pe un avantaj. Faptul că PPU este un partid mic, aflat la început de drum, nu suntem în Parlament, poate fi cel mai mare avantaj pe care îl am. Acest lucru este o garanție pentru independența Președintelui, că nu este captiv al unei structuri sau a alteia. Eu nu sunt marioneta și păpușa nimănui și nu voi fi niciodată coordonată de nimeni.”, a mai declarat Ramona Ioana Bruynseels la Pitești.

LASA UN RASPUNS