PSD Arges, despre “restrictii aplicate haotic in pandemie”!

0
86

Guvernul PNL nu este capabil să controleze pandemia. Nu face decât să aplice haotic restricții, fără să țină seama de niciun principiu epidemiologic, dezavantajând largi categorii ale populației, transmit social democratii argeseni printr-o informare de presa. “Contradicțiile între restricțiile impuse afectează încrederea populației în aceste măsuri.
Astfel, în timp ce la metrou este permis accesul în spațiu închis, fără a se putea asigura distanțarea fizică, la evenimentele religioase nu se mai permite accesul credincioșilor, fiind clar dezavantajați cei care vor să-și exprime credința.
În timp ce în halele de producție este permis accesul a 200 de muncitori, într-un restaurant de aceleași dimensiuni nu mai pot fi organizate nunți, botezuri, aniversări, nici măcar cu 12 persoane, fiind dezavantajați evident patronii de restaurante.
Dacă 3 jucători dintr-o echipă de fotbal se infectează, echipa continuă să joace. Dacă 3 copii dintr-o școală se infectează, școala se închide. La echipa de fotbal sunt testați toți ceilalți membri ai echipei. La școală, nu se fac teste nici pentru copii, nici pentru profesori!“, a mai transmis PSD Arges. 

LASA UN RASPUNS