Proiecte de 900.000 de EURO atrase de Universitatea din Pitești, pentru studiul STUDENȚILOR și specializarea PROFESORILOR

0
1909

Universitatea din Pitești, pe departamentul de Relații Internaționale va mai primi finanțare pentru două proiecte în valoare de 100.000 de euro, astfel că se apropie vertiginos de suma de 1 milion de euro, bani atrași către Universitatea din Pitești prin departamentul de Relații Internaționale, așa cum și-a propus prorectorul Emanuel Soare (FOTO).

Așa cum v-am relatat săptămâna trecută, Universitatea din Pitești a atras un proiect important de 450.000 de euro pe un proiect de mobilitate, colaborând astfel, în premieră, cu universități din țări aflate în afara Uniunii Europene. În total, proiectele pe Relații Internaționale din cadrul UPIT însumau săptămâna trecută 800.000 de euro, iar prorectorul Soare a declarat că își dorește ca în scurt timp să poată anunța că valoarea proiectelor va ajunge la 1 milion de euro.

La doar o săptămână, prorectorul Emanuel Soare, a declarat pentru  Ziarulargesenilor.ro că joi dimineață a primit informarea cu privire la două proiecte ale UPIT ce urmează să fie finanțate. Este vorba despre o sumă totală de 100.000 de euro. Proiectele au ca scop, printre altele, dezvoltarea pregătirii cadrelor didactice, fiind încheiate în acest sens colaborări cu câte 5 – 6 universități străine din cadrul UE, pe fiecare proiect.

Astfel, UPIT, prin departamentul de Relații Internaționale, va ajunge la o sumă finanțată a proiectelor de 900.000 de euro.

LASA UN RASPUNS