Profesorul Sergiu Nicolaescu va fi înmormântat marți

0
1112

Conducerea Universităţii din Piteşti şi a Facultăţii de Știinţe ale Educaţiei, Știinţe Sociale și Psihologie îşi exprimă regretul profund pentru pierderea unui reprezentant de seamă al comunităţii academice piteştene, pentru pierderea profesorului Sergiu I. Nicolaescu. Cei ce dorescu să-i aducă un ultim omagiu o pot face mergând la Biserica Sf. Ilie, unde a fost depus trupul neînsuflețit al acestuia. Slujba de înmormântare va fi ținută marți, de la ora 13.00, iar înhumarea va avea loc la cimitirul Sf. Gheorghe din Pitești.

Ieri, 4 martie, s-a stins dl profesor Sergiu I. Nicolaescu, părintele nostru, al specializării Jurnalism de la Pitești, mentorul profesorilor de aici și al multor generații de studenți.
Un om blând, un dascăl atent și dedicat, un călăuzitor al tinerelor generații de profesori și studenți, un luptător pentru viață care este, de acum, în lumea celor drepți.
O mare și grea pierdere nu doar pentru noi, “copiii” săi de la facultate, ci mai ales pentru fetele sale, pentru nepoții pe care cu mare dragoste îi primea la Pitești, pentru doamna profesoară Irina Nicolaescu.
Condoleanțe familiei!
Dumnezeu să-l ierte!”, este un mesaj de profund regret postat pe Facebook de secția de Jurnalism din cadrul Universității din Pitești, mesaj prin care s-a arătat prețuirea față de cel ce a fost profesorul Sergiu I. Nicolaescu.

CITEȘTE ȘI: Universitatea din Pitești, în DOLIU! S-a stins din viață un etalon al profesionalismului

LASA UN RASPUNS