Prins când VINDEA COCAINĂ în parcarea mall-ului din Pitești, după gratii pentru 5 ani. Decizie definitivă

0
179

Prins în flagrant când vindea cocaină, în parcarea mall-ului din Pitești, după gratii pentru 5 ani. Decizia este definitivă.

Alexandru Mihăilescu, un apropiat al fostului fotbalist Adrian Mutu, a fost condamnat, definitiv, pentru trafic de droguri de mare risc. El a fost prins în flagrant în luna februarie, în timp ce vindea cocaină. În primă instanţă, a primit o pedeapsă de la 3 ani şi 6 luni de închisoare, cu executare. Curtea de Apel Piteşti i-a mărit pedeapsa la 5 ani. În plus a dispus şi confiscarea unei maşini de lux ce îi aparţine acestuia şi suma de 3.100 euro. Decizia este definitivă, bărbatul fiind ridicat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii criminale, fiind încarcerat.

Alexandru Mihăilescu, zis şi „Alex Copil Bătrân” sau „Alex Santiago”, a fost reţinut, pe 6 februarie, în parcarea unui mall din Piteşti după ce a încercat să îi vândă unui ofiţer sub acoperire 7 grame de cocaină. După ce a fost reţinut, anchetatorii au efectuat o percheziție la vila sa din Ștefănești unde au găsit alte 20 de grame de cocaină.

Foto: Descriptiv

LASA UN RASPUNS