Primarul Mioveniului, către argeșeni: ”Trebuie să fim patrioți și să ținem la viitorul națiunii noastre”

0
1522

Românii sunt aşteptaţi, sâmbătă și duminică, la referendumul de modificare a Constituţiei României pentru redefinirea familiei. Pentru ca referendumul sa fie valabil, la urne trebuie să se prezinte cel puţin 5.685.517 persoane cu drept de vot.

Referendumul pentru redefinirea familiei, care se va desfăşura pe 6 şi 7 octombrie 2018, între orele 7.00 – 21.00, are la bază iniţiativă cetăţenească demarată de Coaliţia pentru Familie, prima de după 1989. Iniţiativa, semnată de peste 3 milioane de români, vizează înlocuirea sintagmei “între soţi”, după cum scrie, în prezent, la art. 48, alin. (1) al Constituţiei, cu căsătoria liber consimţită “între un bărbat şi o femeie”.

În conferința de presă a PSD Argeș, social democratul Ion Georgescu, primar al orașului Mioveni,  a vorbit despre organizarea referendumului din acest weekend. ”Partidul pe care îl reprezentăm este alături de toți ortodocșii români, susținem cele 3 milioane de cetățeni care au semnat documentele acestei inițiative. Electoral, în fiecare localitate din România, în această seară la ora 18.00 începe distribuirea buletinelor de vot. Astfel, se intră în linie dreaptă pentru procesul electoral.”, ne-a declarat Ion Georgescu, primarul Mioveniului.

Eu înțeleg că vestul are o altă opinie, dar ei au problemele lor, iar noi avem problemele noastre interne. Indiferent ce vorbesc ei la Strasbourg, sunt problemele lor. Îi rog pe argeșeni să nu cadă în capcana vestului și că trebuie să fim patrioți și să ținem la viitorul națiunii noastre. Am auzit și problema că se înfiază copii, păi peste 20 de ani, dacă se căsătoresc fată cu fată cine mai face copii.”, a mai declarat edilul din Mioveni despre referendumul de sâmbătă și duminică.

LASA UN RASPUNS