Primăria municipiului Pitești anunță ample acțiuni de dezinfecție, după 15 mai!

0
232

În contextul trecerii la starea de alertă, după data de 15 mai 2020, care presupune o mai mare mobilitate a cetățenilor, atât în localitate, cât și în afara ei, Primăria Municipiului Pitești anunță că desfășoară, în intervalul 13 – 15 mai, ample acțiuni de dezinfecție a orașului, menite să prevină răspândirea epidemiei de COVID-19.

”Pe timp de noapte, sunt dezinfectate străzile principale și bulevardele, precum și zonele din jurul piețelor și al platformelor de gunoi, cu ajutorul mijloacelor mecanizate.
De asemenea, este reluată și curățarea și dezinfectarea parcurilor și a locurilor de joacă, precum și a altor spații publice, locuri care vor fi mai intens accesate de către cetățeni odată cu ridicarea restricțiilor de circulație.
Pe parcursul săptămânilor următoare, vor fi periodic efectuate astfel de acțiuni de dezinfecție a străzilor și a spațiilor publice, pe lângă activitatea permanentă de curățare a orașului și de întreținere a spațiilor verzi.”, anunță Primăria Municipiului Pitești.

LASA UN RASPUNS