Pitesti: Tanar gasit mort in masina!

0
281

Tanar gasit mort in masina, in Pitesti, in apropiere de locul de munca unde acesta lucra. Avea 30 de ani. Pentru stabilirea cauzelor decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei, informeaza Politia Arges.

“În seara zilei de 8 mai a.c., polițiștii argeșeni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către un echipaj medical, că în urma intervenției la un caz pe raza municipiului Pitești, a fost constatat decesul unui bărbat de 30 de ani.

Pentru primele măsuri, la fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, constatând că cele sesizate se confirmă.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, care au stabilit că bărbatul în cauză a fost găsit într-un autoturism parcat în apropierea locului de muncă a acestuia.

Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor, în cauză a fost întocmit un dosar penal, conform art. 192 din Codul Penal, în care cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Pentru stabilirea cauzelor decesului urmează să fie dispusă efectuarea unei autopsii medico-legale, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei.”, se arata intr-un comunicat transmis de IPJ Arges.

Foto: Descriptiv

LASA UN RASPUNS