PERCHEZITII la doua FIRME din Arges! Mascatii, descinderi si acasa la patronii societatilor

0
593

Percheziţii la sediile a două societăţi şi acasă la doi patroni în acestă dimineaţă. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeș, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, au pus în executare 4 mandate de percheziție, pe raza judeţului Argeş şi a municipiului Bucureşti. Descinderile au avut loc la Coşeşti şi Bucureşti într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și înșelăciune.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada mai 2016- iunie 2018, doi reprezentanți legali ai unor societăți comerciale, care aveau instituită măsura popririi pe conturile societăților, ar fi prezentat la unitățile bancare mai multe documente, aparent emise de către administrația financiară și de către un executor judecătoresc, conform cărora respectivele măsuri de proprire ar fi fost ridicate.
În urma prezentării acestor documente, trei din cele patru unități bancare la care au fost prezentate respectivele documente ar fi eliberat sume de bani din conturile proprii, rezultând un prejudiciu de peste 1.300.000 de lei.“, a transmis IPJ Argeş.

După încheierea perchezițiilor, 4 persoane au fost duse la sediul poliției pentru audieri.

LASA UN RASPUNS